Canvis d'oli, revisió de nivells i substitució de filtres a Moncars Manresa.

Nivells i filtres

Per el bon manteniment del seu vehicle, es molt important revisar periòdicament i substituir quant li faci falta, tot un seguit de fluids i de filtres dels que depèn el bon funcionament del seu cotxe, el baix consum de combustible i l’òptim rendiment: oli, valvulines, líquid de frens, refrigeració, aire condicionat, filtres d’aire i oli ...
A Moncars tindrem cura de fer una bona prevenció per què el seu vehicle gaudeixi de bona salut.

Pre- itv revisió pre-itv, nosaltres mateixos li passem la itv.

ITV i pre-ITV

Com vostè ja sap, a partir d’una certa edat, el seu vehicle està obligat a passar la inspecció tècnica de vehicles: ITV. A tallers Moncars a Manresa, li fem una revisió pre-itv per assegurar una revisió exitosa: reglatge de fars, fums, llums i intermitents, "llimpies", pneumàtics, frens etc. I si vostè ho desitja, nosaltres mateixos li passem el tràmit de la inspecció tècnica de vehicles ITV. Estalvii temps i diners.

Revisió i manteniment de frens

Frens

Dels frens depèn en gran mesura la nostra seguretat, per això es molt i molt important tenir-los en bon estat. A tallers Moncars a Manresa tenim cura dels frens del seu cotxe. Si vostè nota vibracions al frenar, les pastilles xisclen o qualsevol altre irregularitat acústica o de comportament al frenar, ha arribat el moment de revisar pastilles i discs de frenada, per la seva seguretat.

Canvi de pneumàtics i equilibrat.

Pneumàtics

Un altre element importantíssim del seu cotxe, son els pneumàtics i les rodes en general, tenir cura del bon estat de les seves rodes es de vital importància, si vostè nota vibracions al conduir o la direcció te tendència a desplaçar-se lateralment o quant frena amb força el cotxe vol anar-se’n, a arribat el moment de revisar les seves rodes. Periòdicament cal revisar que el dibuix dels seus pneumàtics es gasti de forma regular, també es necessari assegurar-se de que les rodes estan ben equilibrades i alineades.

Diagnosis d'averies amb ordinador.

Auto diagnosis

Avui dia la mecànica està estretament lligada a l’electrònica, això fa imprescindible l’ús d’aparells electrònics de diagnosis per tal de detectar les averies dels cotxes, esborrar alarmes etc. Cal aplicar un criteri lògic de diagnòstic per tal de poder detectar correctament les averies lligades al sistema de gestió electrònica de la mecànica dels vehicles. Amb la seva ajuda arribarem a l’arrel del problema amb un estalvi considerable de temps i diners.

Reparacions mecàniques de cotxes multimarca.

Reparacions mecàniques.

La prevenció d’averies es un element clau per allargar la vida dels nostres vehicles però malgrat tot, la durada dels elements del nostra cotxe no és il•limitada i sorgiran les averies. A tallers Moncars a Manresa li oferim els nostres serveis professionals per tal de donar una bona resposta a les necessitats de reparació del seu cotxe. No ens limitem a reparar sinó que també l’assessorarem i l’ajudarem a escollir la solució més bona.

© per Ordeorum